Ontwerp op Maat

Ontwerp uploaden

Eigen ontwerp:

Uw eigen product idee realiseren? Bij Plexicity kunt u terecht om een product op maat te laten maken. Het product wordt dan speciaal voor u ontworpen, zodat het aan al uw eisen voldoet.

Om dit te realiseren dient u onderstaande formulier in te vullen en de daarbij behorende maten, tekening of het bestand te uploaden. U krijgt dan binnen 24 uur een vrijblijvend offerte met een prijs indicatie!

Gepersonaliseerde producten:

Plexicity biedt u de mogelijkheid om de producten uit onze assortiment te personaliseren. U kunt bij ons terecht voor de volgende dingen:

  • Graveren van namen, teksten en foto’s.
  • Product uit ons assortiment met een andere maat en/of vorm.
  • Product uit ons assortiment met een andere kleur.

Voor onze zakelijke klanten:

Bij ons staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij vinden het erg belangrijk om goed naar onze klanten te luisteren en samen met onze klanten te werken aan een idee tot product. Wenst u uw eigen idee te realiseren? Of wilt u grotere hoeveelheden afnemen? Dan kunt het beste telefonisch contact opnemen met onze klantenservice of het onderstaande formulier invullen.

 

*Gelieve bewerkbare bestanden aanleveren, hierbij kunt u denken aan eps, pdf of Ai. Mocht dit niet lukken dan kunt u via de onderstaande gegevens contact met ons opnemen.

  Telefoon: 06-19171503

  E-mail: info@plexicity.com